Altijd de <span>scherpste</span> prijs
Altijd de scherpste prijs
100% <span>veilige</span> betaling
100% veilige betaling
Je producten <span>snel</span> in huis
Je producten snel in huis

Veelgestelde vragen

Op deze pagina kun je de meest gestelde vragen terug vinden. Staat je vraag er toch niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via: info@vbmoto.nl.


Hoe lang duurt de levering van mijn bestelling gemiddeld?

Bij ieder product in onze webshop staat aangegeven wat de verwachte levertijd is. In de meeste gevallen verzenden wij de bestelling vanuit ons eigen magazijn met PostNL. Binnen Nederland wordt je pakket dan vaak de volgende werkdag (met uitzondering van zondagen en nationale feestdagen) aangeboden. Voor België is dit in de meeste gevallen ook de volgende werkdag, maar in sommige gevallen kan het iets langer duren. Voor overige landen binnen de EU kan de levertijd oplopen tot ca. 3-5 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Europa bedragen €8,00 per bestelling.

Waar kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra jouw pakket is verzonden ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace code. Hier kun je de status van de zending zien en kan je (indien mogelijk) de bezorger verdere instructies geven over jouw levering. Als je bij ons een account hebt aangemaakt, kun je altijd via onze website inloggen en de status bekijken.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd product heb ontvangen?

Dat is heel vervelend! In dit geval vragen we je om direct contact met ons op te nemen via: info@vbmoto.nl. Wij zullen je bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen en samen met jou tot een oplossing komen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, kun je de bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Volg de onderstaande stappen:
1. Aanmelden: Meld binnen 14 dagen na ontvangst je retour aan. Dit doe je door een mail te sturen naar: info@vbmoto.nl. Vermeld hierin de reden van retour, het bestelnummer en geef aan welk artikel je wilt retourneren.
2. Inpakken: De producten dienen in originele staat te verkeren en voldoen aan onze retourvoorwaarden. Pak de bestelling goed in en vergeet niet om het oude verzendetiket te verwijderen of bedekken.
3. Versturen: Breng je pakket naar een door jou gekozen pakketpunt om deze te retourneren. Bij retouneren en herroeping zijn de verzendkosten voor rekening van de koper.
4. Terugbetaling: Zodra we je retour hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvang je gemiddeld binnen 14 werkdagen een terugbetaling van het product (exclusief verzendkosten).

Welk adres moet ik gebruiken om te retourneren?

Stuur je pakket, na aanmelding, retour naar het volgende adres:
VBMoto
Ambachtsweg 24
4691 SC Tholen
Nederland

Hoeveel dagen heb ik om mijn order retour te sturen?

Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen ons retourtermijn van 14 dagen.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, moet het product in de originele staat aan ons geretourneerd worden.

Waarom betaal ik de retourkosten?

Bij retouneren en herroeping zijn de verzendkosten voor rekening van de koper. We hebben ons retourbeleid aangepast om zowel jou als onze planeet ten goede te komen. We willen onze klanten motiveren om bewuster en selectiever te shoppen.

Hoelang duurt de retourverwerking en terugbetaling?

Wij doen onze uiterste best om je retour zo snel mogelijk te verwerken. Zodra we je retour hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvang je gemiddeld binnen 14 werkdagen een terugbetaling van het product (exclusief verzendkosten).

0